ΟΛΗ: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΝΕΟ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΚΡΗΤΗΣ

«ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ»


Σεβασμιότατε,

Η Διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου, με βαθύτατο σεβασμό, σας απευθύνει τις εγκάρδιες συγχαρητήριες ευχές της για την ανάδειξή σας στο αξίωμα του Αρχιεπισκόπου Κρήτης.

Η εκλογή σας σηματοδοτεί μια νέα εποχή πνευματικότητας, ποιότητας και κοινωνικής προσφοράς για την Αρχιεπισκοπή Κρήτης. Κριθήκατε άξιος αξιών και με την βεβαιότητα ότι οι αρχές σας, που διέπνευσαν επί σειράς ετών το πολυεπίπεδο έργο σας, εγγυώνται εκ νέου μία απολύτως επιτυχημένη αρχιερατική θητεία.

Ο πνευματικός σας πλούτος, η ψυχική ευγένεια, η άοκνη δράση, η εκκλησιαστική και διοικητική σας εμπειρία αποτελούν εχέγγυα του σημαντικού ποιμαντορικού έργου που αναλαμβάνετε.

Η Διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου, στέκεται δίπλα σας αρωγός και συμπαραστάτης στην αρχιερατική σας θητεία, που έρχεται χρονικά σε μια καθ’ όλα δύσκολη και απαιτητική εποχή για τον τόπο μας και σας ευχόμαστε ολόψυχα Υγεία, Μακροημέρευση & Καλή Δύναμη στη διατέλεση των νέων σας καθηκόντων.

ΑΞΙΟΣ!!!

Με βαθύτατο σεβασμό και εκτίμηση

ΠΡΟΕΔΡΟΣ   IΩΑΝΝΗΣ ΒΑΡΔΑΒΑΣ

Δ/ΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΗΝΑΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ                                                                                                                                                                                                              

Read 515 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς