ΟΛΗ Α.Ε.: Επίσκεψη του Γενικού Διευθυντή της Οptima Bank κ. Δημήτρη Παπαγεωργόπουλου και του Διευθυντή του Υποκαταστήματος Ηρακλείου κ. Γιάννη Κριτζά στον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου

Εθιμοτυπική επίσκεψη του Γενικού Διευθυντή της Optima Bank κ. Δημητρίου Παπαγεωργόπουλου πραγματοποιήθηκε στον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022, στα Κεντρικά Γραφεία του ΟΛΗ.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΗ κ Μηνάς Παπαδάκης υποδέχθηκε τον Γενικό Διευθυντή της Optima Bank, τον οποίο συνόδευε ο Διευθυντής του Καταστήματος Optima Bank Ηρακλείου κ. Γιάννης Κριτζάς.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Μηνάς Παπαδάκης αφού συνεχάρη τον κ. Παπαγεωργόπουλο για την επέκταση του δικτύου της Optima bank με την δημιουργία καταστήματος στην πόλη του Ηρακλείου που χαρακτηρίζεται από έντονη επιχειρηματική δραστηριότητα αλλά και με επιτυχημένη επιχειρηματική νοοτροπία, αναφέρθηκε στις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις αλλά και τις αναπτυξιακές προοπτικές στον τομέα του τουρισμού και της κρουαζιέρας που δρομολογούνται στο Λιμάνι του Ηρακλείου.

Ο γόνιμος διάλογος συνεχίστηκε σε ένα ευχάριστο κλίμα γύρω από τις εξελίξεις στον χρηματοοικονομικό τομέα εστιάζοντας στις προκλήσεις του μέλλοντος, αξιοποιώντας προτάσεις και λύσεις για κάθε σύγχρονη ανάγκη και απαίτηση .

Από την πλευρά του ο Γενικός Διευθυντής της Optima κ. Παπαγεωργόπουλος εξέφρασε την πρόθεσή του για συνεργασία των δύο πλευρών, ενημέρωσε ότι η Optima βρίσκεται πολύ υψηλά στα επιχειρηματικά και επενδυτικά θέματα και σύντομα θα αποτελέσει την Τράπεζα αναφοράς στο νησί για τον επιχειρηματικό κόσμο.

Κλείνοντας την συνάντηση τόσο ο Γενικός Διευθυντής της Optima κ. Παπαγεωργόπουλος όσο και ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΗ κ. Μηνάς Παπαδάκης, έδωσαν την διαβεβαίωση ότι υπάρχει η πρόθεση για συνεργασία προς όφελος της ανάπτυξης της τοπικής μας κοινωνίας.

 

Read 244 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς