ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 24-05-2013 (Ο.Λ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ)

Hrakleio_Logo

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ηράκλειο 22-04-2013

Επίσκεψη στον Οργανισμό Λιμένας Ηρακλείου, πραγματοποίησε σήμερα Παρασκευή 24-5-2013, ο πρέσβης της Μεγάλης Βρετανίας στην Ελλάδα, κ. John Kittmer, όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Ιωάννη Μπρα.

Στη συνάντηση έγινε παρουσίαση του λιμένα και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον τουρισμό, την ακτοπλοΐα και ιδιαίτερα την κρουαζιέρα. Ακολούθησε ξενάγηση στον Επιβατικό Σταθμό, όπου ο κ. Μπρας, ενημέρωσε τον κ. πρέσβη για τις διαδικασίες υποδοχής κρουαζιεροπλοίων και επιβατών στο λιμάνι του Ηρακλείου, τις καινοτόμες δράσεις του οργανισμού για την επαύξηση των εμπειριών των επισκεπτών, την διασύνδεση του πρωτογενή τομέα και του πολιτισμού με τον τουρισμό. Ειδικότερα έγινε ενημέρωση για θέματα ασφαλείας των επισκεπτών και την εφαρμογή του ISPS.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνοντας Σύμβουλος κ. Ιωάννης Μπρας ζήτησε από τον κ. Kittmer να μεταφέρει το μήνυμα της ασφάλειας και φιλοξενίας της Κρήτης στους Βρετανούς πολίτες.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ & Δ/ΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ.


pdf-icon

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου

 

 Read 1760 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Γιώργος Καστελλάνος

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς

Ακολουθήστε μας