ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 28-05-2013 (Ο.Λ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ)

Hrakleio_Logo

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ηράκλειο 28-05-2013

Ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου, συνεπής στα μεγάλα γεγονότα κρουαζιέρας παγκοσμίως, συμμετέχει με περίπτερο στο 2nd Posidonia Sea Tourism Forum, που διοργανώνεται στην Αθήνα, στις 28-29 Μαΐου 2013.

Με συγκεκριμένα ραντεβού και στοχευμένες παρουσιάσεις, ο προορισμός Ηράκλειο θα αναδείξει για άλλη μια φορά τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα, τις τεχνολογικές του καινοτομίες για την επαύξηση της εμπειρίας των επισκεπτών του αλλά και το project σύνδεσης του πρωτογενή τομέα, αλλά και του πολιτισμού με τον τουρισμό.

Ο κος Μπρας, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου, δήλωσε: «Μέσω της ενεργοποίησης και των πέντε αισθήσεων των επισκεπτών μας θα μπορέσουμε να προσφέρουμε μια καλύτερη εμπειρία γεμάτη με συναισθήματα και ως αποτέλεσμα να έχουμε χαρούμενους επισκέπτες που θα γυρίσουν ξανά πίσω στο νησί ως τουρίστες.

Είμαστε αισιόδοξοι ότι μέχρι το 2015 το ποσοστό επιβατών μας για το Home port θα ξεπερνά το 40-45% του συνόλου των επιβατών μας και με αυτό τον τρόπο θα συνεισφέρουμε πάνω από 200.000+ νέες διανυκτερεύσεις στην τουριστική αγορά της Κρήτης».

 

Από την «Ο.Λ.Η. Α.Ε.».


pdf-icon

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου

 

 Read 1755 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Γιώργος Καστελλάνος

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς

Ακολουθήστε μας