ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 06-06-2013 (Ο.Λ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ)

Hrakleio_Logo

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ηράκλειο 06-06-2013

Συνάντηση με τον Καπετάνιο του κρουαζιερόπλοιου LOUIS OLYMPIA, κ. Στάθη Ρωμαίο, είχε σήμερα ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΗ κ. Ιωάννης Μπράς.

Συζητήθηκαν θέματα ασφαλείας και καλύτερης εξυπηρέτησης των επισκεπτών αλλά και πώς στο μέλλον θα μπορέσουν να διευρυνθούν οι ώρες επισκέψεως των πλοίων.

Ο κ. Μπράς ενημερώθηκε για την εξέλιξη του νέου project που πραγματοποιείται με τη βοήθεια του ΟΛΗ, για τη εκκίνηση και τερματισμού κρουαζιέρας Ρώσων επιβατών από το λιμάνι Ηρακλείου. Επίσης με χαρά πληροφορήθηκε ότι σε εβδομαδιαία βάση τα πλοία της LOUIS CRUISES, τροφοδοτούνται με 4-6 παλέτες φρέσκων λαχανικών και φρούτων αλλά και παξιμαδιών από την Κρήτη μας.

« Η LOUIS CRUISES έχει φέτος αναδείξει την ελληνική διατροφή, ως κυρίαρχο χαρακτηριστικό των ταξιδιών της και τώρα αυτό γίνεται με κρητικά φρέσκα προϊόντα », δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΗ κ. Μπράς.

« Θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες έτσι ώστε να ενταχθούν ακόμα περισσότερα κρητικά προϊόντα, στα εστιατόρια και ράφια των καταστημάτων των πλοίων της LOUIS CRUISES».

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ & Δ/ΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ


pdf-icon

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου

 

 Read 1725 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς