ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 18-06-2013 (Ο.Λ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ)

Hrakleio_Logo

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ηράκλειο 18-06-2013

Εκδήλωση υποδοχής, προς τιμή 35 Ελλήνων δημοσιογράφων από εφημερίδες, sites, περιοδικά τουρισμού και ναυτιλίας καθώς και life style περιοδικά, πραγματοποίησε ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου Α.Ε., την προηγούμενη, Κυριακή 16-6-2013.

Το group των δημοσιογράφων, με την συνοδεία τους, έφθασε στην πόλη μας με το κρουαζιερόπλοιο LOUIS OLYMPIA, συνοδευόμενο από στελέχη της εταιρείας LOUIS CRUISES. Μια εταιρεία που με την παρουσία της δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στο λιμάνι του Ηρακλείου και συμβάλλει αποφασιστικά στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας.

Η εκδήλωση που διοργάνωσε ο ΟΛΗ περιελάμβανε κρητικό μουσικοχορευτικό συγκρότημα και παραδοσιακά κεράσματα. Επίσης, δόθηκαν σε όλους αναμνηστικά δώρα της τοπικής βιοτεχνίας, στηριγμένα στα προϊόντα της κρητικής γης.

Τους δημοσιογράφους υποδέχθηκε ο Αντιπρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος, κ. Νικήτας Δολαψάκης, απευθύνοντας σύντομο χαιρετισμό.

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ & Δ/ΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ


pdf-icon

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου

 

 Read 1693 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς