ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 18-02-2014 (Ο.Λ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ)

Hrakleio_Logo

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ηράκλειο 18-02-2014

Στα πλαίσια της προετοιμασίας για την έναρξη της νέας τουριστικής περιόδου και με πρωτοβουλία του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Μπρα, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου με θέμα την στάθμευση των τουριστικών λεωφορείων κρουαζιέρας, στο χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου Ηρακλείου και τις γύρω περιοχές.

Ένα ζήτημα ιδιαίτερα σημαντικό τόσο για την ασφαλή εξυπηρέτηση των επισκεπτών, κρουαζιέρας και μη, όσο και για την λειτουργία της πόλης και την διαχείριση του κυκλοφοριακού φόρτου της.

Η σύσκεψη έλαβε χώρα την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014. Σε αυτή συμμετείχαν από την Επιτροπή Κυκλοφορίας του Δήμου Ηρακλείου, ο κ. Τρουλινός και ο κ. Φουρναράκης, ο Διοικητής της Τροχαίας Ηρακλείου κ. Εμμανουήλ Χρυσός, τουριστικοί πράκτορες και ο κ. Μπρας.

Η σύσκεψη κατέληξε σε συγκεκριμένα και εφαρμόσιμα μέτρα τα οποία μάλιστα εφαρμόστηκαν σήμερα κατά την άφιξη του κρουαζιερόπλοιου COSTA neo Romantica στο λιμάνι του Ηρακλείου. Κοινό συμπέρασμα από την πρώτη μέρα εφαρμογής τους είναι ότι τα μέτρα απέδωσαν. Έτσι, σήμερα, η στάθμευση στο εν λόγω σημείο, εξελίχθηκε ομαλά, παρέχοντας ασφάλεια και άνεση στους επισκέπτες της κρουαζιέρας.


pdf-icon

Δείτε το Δελτίο Τύπου 

 

 

 

 

Read 1767 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς