ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 29-04-2014 (Ο.Λ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ)

Hrakleio_Logo

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ηράκλειο 29-04-2014

Με τον Πλοίαρχο του Black Watch Ko. Age Danielsen της εταιρείας Fred Olsen συναντήθηκε ο Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου Κος. Γιάννης Μπρας.

Αφού του ανέλυσε τις στρατηγικές αναβαθμίσεις του λιμανιού τα τελευταία 3 χρόνια αλλά και το σημαντικό έργο που έχει γίνει για την καλύτερη και ασφαλέστερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών μέσω του προγράμματος εμπειρίας των 5 αισθήσεων που εφαρμόζει ο ΟΛΗ, είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και φυσικά να γίνει η καθιερωμένη ανταλλαγή πλακέτας.

Το οπτικοακουστικό υλικό με όλες τις δυνατότητες του Λιμανιού του Ηρακλείου συμφώνησαν να προωθηθεί από τον καπετάνιο στα κεντρικά της εταιρείας έτσι ώστε να δοθεί η ευκαιρία το Ηράκλειο να καλωσορίσει την εταιρία ξανά στην κοιτίδα του Μινωικού πολιτισμού και των φιλόξενων ανθρώπων της Κρήτης.

Σχόλια:

Μεγάλο ενδιαφέρον έδειξαν οι επιβάτες του πλοίου που επισκέφτηκαν το Ηράκλειο για τον πολιτισμό αλλά και την Κρητική κουζίνα. Οι περίπου 750 επιβάτες και τα 330 μέλη πληρώματος ολοκληρώνουν σε μερικές μέρες ένα παγκόσμιο ταξίδι διάρκειας 115 ημερών που ξεκίνησε από το Southampton της Αγγλίας και μέσω Αμερικής, Βραζιλίας, Αυστραλίας, Σιγκαπούρης, Ντουμπάι και Ηρακλείου επιστρέφει πίσω στην Αγγλία.

Σε ερώτηση για το μέσο κόστος ανά επιβάτη και δεδομένου ότι πρόκειται για 5* κρουαζιερόπλοιο μάθαμε ότι για το πλήρες ταξίδι του γύρου του κόσμου (115 ημέρες) το κόστος είναι περ. 50.000 Ευρώ ανά άτομο και ότι πάνω από τους μισούς επιβάτες πραγματοποιούν όλο το ταξίδι καθώς οι περισσότεροι από αυτούς είναι παλαιοί ιστιοπλόοι και είναι κάτι που συνηθίζεται.


pdf-icon

Δείτε το Δελτίο Τύπου 

 

 

 

 

Read 1681 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς