ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 16-09-2014 (Ο.Λ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ)

Hrakleio_Logo

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ηράκλειο 16-09-2014

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο πλοίο «COSTA DELIZIOZA» της εταιρείας «COSTA CROSIERE», που κατέπλευσε, για πρώτη φορά, στο λιμάνι του Ηρακλείου το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014, πραγματοποίησε ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΗ κ. Ιωάννης Μπρας.

Τον κ. Μπρα, συνόδευε, εκ μέρους του Δήμου Ηρακλείου, η Αντιδήμαρχος πολιτισμού και τουρισμού κ. Αριστέα Πλεύρη, στα πλαίσια της συνεργασίας του Δήμου Ηρακλείου με τον ΟΛΗ για την προώθηση και την περαιτέρω ανάπτυξη της κρουαζιέρας στην πόλη μας.

Αφού αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα με τον καπετάνιο του πλοίου κ. NICOLLO ALBA, συζήτησαν ζητήματα που αφορούν το δρομολόγιο του πλοίου, τις παρεχόμενες υπηρεσίες από το λιμάνι, τις εντυπώσεις από την παραμονή στην πόλη του Ηρακλείου, κλπ.

Το πλοίο «COSTA DELIZIOZA» έχοντας 2.535 επιβάτες και 850 μέλη πληρώματος αφίχθη στο λιμάνι του Ηρακλείου στις 07:00π.μ. προερχόμενο από Κωνσταντινούπολη και αναχώρησε στις 14:00μ.μ., με προορισμό το λιμάνι της Civitavecchia (Ρώμη).


pdf-icon

Δείτε το Δελτίο Τύπου 

 

 

 

 

Read 1798 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς