Ρώσοι δημοσιογράφοι στον ΟΛΗ

Στα γραφεία του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου υποδέχθηκε σήμερα Δευτέρα 11-5-2015, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος κ. Ιωάννης Μπρας, ομάδα 10 έγκριτων ρώσων δημοσιογράφων, οι οποίοι συμμετέχουν στο Press Tour που διοργανώνει ο ρώσικος τουριστικός οργανισμός TEZ TOUR.

Στη συνάντηση, αφού έγινε παρουσίαση του λιμένα Ηρακλείου, συζητήθηκαν θέματα όπως η διασυνδεσιμότητα του Ηρακλείου με νησιά, όπως η Σαντορίνη και η Μύκονος, αλλά και οι δυνατότητες έναρξης και τερματισμού κρουαζιέρας από το Ηράκλειο για την πολύ ιδιαίτερη και αναδυόμενη αγορά της Ρωσίας.

Όπως δήλωσε ο κ. Μπρας, «είναι πολύ σημαντικές αυτές οι συναντήσεις προκειμένου να επικοινωνήσουμε στο ευρύ κοινό της Ρωσίας τις προσπάθειες μας, σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς, σε μια δύσκολη χρονιά για τον ρωσικό τουρισμό».

Επίσης σε δήλωση του ο CEO της TEZ TOUR κ. Χαριτίδης Δημήτριος, ανέφερε ότι « στο Press Tour συμμετέχουν έγκριτοι ρώσοι δημοσιογράφοι, οι οποίοι εκπροσωπούν τηλεοπτικά κανάλια, ραδιόφωνο, έντυπο τύπο και ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης της Ρωσίας και θα πραγματοποιήσουν συναντήσεις και με άλλους φορείς της Κρήτης, προκειμένου να αναπαράγουν την εικόνα του νησιού.

Στα πλαίσια της καλής συνεργασίας της TEZ TOUR με τον ΟΛΗ και την έναρξη κρουαζιέρας από το Ηράκλειο για Ρώσους επιβάτες, στα πλαίσια του προγράμματος « FLY-STAY-CRUISE », πραγματοποιήθηκε η συνάντηση αυτή και οι συμμετέχοντες εντυπωσιάστηκαν από τις πρωτοποριακές ιδέες του οργανισμού και την εφαρμογή τους στη εικόνα λιμάνι-πόλη, αλλά και τη διασύνδεση των αγροτικών προϊόντων και του πολιτισμού με τον τουρισμό».

Μετά την συνάντηση, παρατέθηκε γεύμα εργασίας από τον ΟΛΗ και δόθηκαν μικρά αναμνηστικά δώρα, καθώς και πλήρες πληροφοριακό υλικό για το πρόγραμμα των 5 αισθήσεων που εφαρμόζει ο ΟΛΗ και τις προοπτικές του.

Read 1420 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς