ΟΛΗ - Στήριξη στο ΚΕΘΕΑ – ΑΡΙΑΔΝΗ

Ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης στηρίζει τις εκδηλώσεις του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων ΚΕΘΕΑ – ΑΡΙΑΔΝΗ, με την παραχώρηση χώρου στον Επιβατικό Σταθμό Λιμένος, για την δημιουργία εικαστικού έργου με θέμα « ΤΑΥΡΟΚΑΘΑΨΙΑ », που πραγματοποιήθηκε από τα μέλη του ΚΕΘΕΑ-ΑΡΙΑΔΝΗ, με την υποστήριξη της ζωγράφου κας. Στέλλας Κουκουλάκη, του ζωγράφου κ. Γιάννη Πολιτόπουλου, του ζωγράφου κ. Μανόλη Ζερβού, της ζωγράφου κας. Κύρας Λεστάκη και των εθελοντών μαθητών και μαθητριών του 3ου Γυμνασίου Ηρακλείου και του 53ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου.

Η δράση αυτή, εκτός του κοινωνικού έργου που επιτελεί, αναδεικνύει παράλληλα τον πολιτισμό μας, καθώς καθημερινά θα βλέπουν τη δημιουργία αυτή οι χιλιάδες επισκεπτών και τουριστών που διέρχονται από το λιμάνι.

Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος, απευθύνει τα συγχαρητήρια του σε όσους συμμετείχαν και εύχεται καλή δύναμη για την συνέχιση του σημαντικού έργου που επιτελείται από το ΚΕΘΕΑ, προσθέτοντας ότι ο ΟΛΗ θα συνεχίσει να είναι αρωγός σε ενέργειες που έχουν ως στόχο την κοινωνική προσφορά και την ανάδειξη του πολιτισμού μας.

Read 1249 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς