MSC FANTASIA

Εκδήλωση υποδοχής, αύριο ανήμερα Χριστουγέννων, ετοιμάζει η νέα Διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου καλωσορίζοντας το τελευταίο κρουαζιερόπλοιο που προσεγγίζει το λιμάνι μας, για φέτος. Πρόκειται για το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο “MSC FANTASIA” της εταιρείας “MSC CRUISES” το οποίο καταπλέει στο λιμάνι του Ηρακλείου στις 08:00 και παραμένει έως τις 16:00 με περίπου 4.360 επιβαίνοντες και 1.330 μέλη πληρώματος.

Οι επισκέπτες θα τύχουν θερμής υποδοχής στο χώρο του Νέου Επιβατικού Σταθμού, καθώς προετοιμάζεται εκδήλωση πλαισιωμένη από παραδοσιακό κρητικό μουσικοχορευτικό πρόγραμμα, Κρητικά Κάλαντα , κέρασμα χριστουγεννιάτικων γλυκισμάτων και τσικουδιάς, ενώ ταυτόχρονα χορευτές με μινωικά ενδύματα και παραδοσιακές στολές του νησιού θα παρευρίσκονται στην υποδοχή με στόχο τη προβολή της ιστορίας και του πολιτισμού του τόπου μας.

Εθιμοτυπική συνάντηση θα λάβει χώρα με τον πλοίαρχο του κρουαζιερόπλοιου, τον Πρόεδρο & Δ/ντα Σύμβουλο Ο.Λ.Η. Α.Ε., κ. Απόλλων Φιλιππή, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Ο.Λ.Η. Α.Ε και τον Διευθυντή Λιμενικών Υπηρεσιών Ο.Λ.Η. Α.Ε. για ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων και ευχών.

Η εκδήλωση υποδοχής πραγματοποιείται με στόχο την προώθηση και ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος του τόπου μας, τη προβολή του λιμανιού και της πόλης του Ηρακλείου αλλά και του πολιτισμού, της ιστορίας, της κρητικής φιλοξενίας και της ιδιοσυγκρασίας μας, αναδεικνύοντας τις δυνατότητες που έχει ο τόπος μας για ενίσχυση της τοπικής οικονομίας από την κρουαζιέρα.

Ευχαριστούμε όλους όσοι συνδράμουν στην εκδήλωση προσφέροντας τις υπηρεσίες και την τέχνη τους. Σας περιμένουμε!

Read 1594 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς