Στο Ηράκλειο το Κ/Ζ "MSC MAGNIFICA"

Στο λιμάνι του Ηρακλείου κατέπλευσε χθες 16-01-2017 το κρουαζιερόπλοιο "MSC MAGNIFICA", της εταιρείας Mediterranean Shipping Company, με 2.709 επιβάτες και 941 άτομα πλήρωμα, το οποίο προσέγγισε για πρώτη φορά το λιμάνι μας ( maiden call ) και επίσης έκανε και το ποδαρικό για την κρουαζιέρα για το 2017.

Οι επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου έτυχαν θερμής υποδοχής από τη διοίκηση του λιμένα με παραδοσιακά γλυκίσματα και ποτά.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος κος Απόλλων Φιλιππής, συνοδευόμενος από το μέλος ΔΣ κα. Νίκη Γιαμαλάκη και τον Διευθυντή Λιμενικών Υπηρεσιών κ. Ευάγγελο Τσαμπουράκη, πραγματοποίησαν εθιμοτυπική συνάντηση με τον καπετάνιο κ. Ferdinando Pondi και τον hotel manager κ. Antonio Castellano για ανταλλαγή συμβολικών δώρων.

Το μήκους 249 μέτρων πολυτελές κρουαζιερόπλοιο, προερχόμενο από Ρόδο, παρέμεινε στο λιμάνι μας από τις 07:00 έως τις 14:00, όπου και απέπλευσε για Civitavecchia.

Ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου, στοχεύοντας στην μακροπρόθεσμη ανάπτυξη της κρουαζιέρας, αναβαθμίζει συνεχώς τις παρεχόμενες υπηρεσίες και υποδομές ώστε να μεγιστοποιήσει τα ανταποδοτικά οφέλη , τόσο για το λιμάνι όσο και για την τοπική κοινωνία της πόλης μας.

Read 1106 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς