Print this page

Συνάντηση Διοίκησης Ο.Λ.ΗΓ. με τον Αντιδήμαρχο Επιχειρηματικότητας και Εμπορικών Δραστηριοτήτων

Την Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020, η Πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας κα Ρεγγίνα Δηλαβέρη και ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Αθανάσιος Πορφύρης, πραγματοποίησαν συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο Επιχειρηματικότητας και Εμπορικών Δραστηριοτήτων κ. Ελευθέριο Κώστα.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε θέματα αρμοδιότητας του κ. Κώστα συγκεκριμένα σε τρόπους προσέλκυσης τουρισμού με σκοπό την ενίσχυση της τουριστικής ανάπτυξης και επανεκκίνηση σε νέα βάση της κρουαζιέρας, θέτοντας πάντα σε προτεραιότητα την προβολή της τοπικής πολιτιστικής κληρονομιάς προς όφελος της πόλης της Ηγουμενίτσας, μέσα από κοινή συνεργασία των τοπικών φορέων.

Η ενίσχυση της προβολής της τουριστικής εικόνας της περιοχής, ως ενιαίος και αδιαίρετος τουριστικός προορισµός αποτελεί έναν κρίσιµο στόχο – προαπαιτούµενο για τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας του τουριστικού προϊόντος της Ηγουμενίτσας. Η τουριστική προβολή αποτελεί ασφαλώς καθοριστικό στοιχείο ανταγωνιστικότητας στην τουριστική αγορά, καθώς διαµορφώνει την εικόνα του τουριστικού προορισµού και συµβάλλει στην βελτίωση της θέσης του, ενώ παράλληλα διευκολύνει τις προσπάθειες διείσδυσης σε νέες (τουριστικές) αγορές ή τµήµατα αγορών.

Read 746 times