ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 23-04-2013 (Ο.Λ.ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ)

Igoumenitsa_Logo

Ηγουμενίτσα 23-04-2013

Την Δευτέρα 22/04/2013 και ώρα 11:00, στα γραφεία του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με θέμα την εξέλιξη των έργων της Β΄ Φάσης του Νέου Λιμένα.

Στην σύσκεψη της οποίας προήδρευε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ο.Λ.ΗΓ. Α.Ε. Βασίλειος Διαμάντης, προσκλήθηκαν και παραβρέθηκαν, ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Θεσπρωτίας κ. Θωμάς Πιτούλης, ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Γεώργιος Κάτσινος, ο Κεντρικός Λιμενάρχης κ. Ιωάννης Κοντόπουλος, εκπρόσωποι της ΕΥΔΕ/ΜΕΔΕ, εκπρόσωποι της κατασκευάστριας εταιρείας ΕΛΤΕΡ ΑΤΕ και εκπρόσωποι του Τελωνείου Ηγουμενίτσας.

Σκοπός της σύσκεψης η ενημέρωση σε θέματα που αφορούν την πορεία των έργων, τόσο από την κατασκευάστρια εταιρεία όσο και από την επιβλέπουσα αρχή του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, ΕΥΔΕ/ΜΕΔΕ. Συζητήθηκαν και επισημάνθηκαν επίσης τα λειτουργικά θέματα που προκύπτουν ή θα προκύψουν κατά τη διάρκεια υλοποίησης, προκειμένου να επισπευστούν οι διαδικασίες μέσω του συντονισμού όλων των εμπλεκομένων φορέων.

Θεωρούμε ότι ο εποικοδομητικός διάλογος και η συνεχή ενημέρωση των εμπλεκομένων θα μπορέσουν να οδηγήσουν στην καλύτερη επίτευξη των στόχων στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα. Η ολοκλήρωση των έργων της Β’ Φάσης αναμένεται να δώσει νέα πνοή τόσο στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας όσο και την ευρύτερη περιοχή της Θεσπρωτίας.

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου pdf-icon


 
Read 2163 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Γιώργος Καστελλάνος

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς

Ακολουθήστε μας