Ολοκλήρωση εργασιών στο κτίριο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λιμένος Καβάλας

Η Οργανισμός Λιμένα Καβάλας Α.Ε. (Ο.Λ.Κ. Α.Ε.) στο πλαίσιο του Μνημονίου Συνεργασίας με το Δίκτυο Κοινωνική Αλληλεγγύης και Αρωγής, το οποίο υπεγράφη στις 5 Μαΐου 2020, προχώρησε στην τοποθέτηση συστήματος ψύξης και θέρμανσης στο κτίριο στο οποίο επρόκειτο να στεγαστεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λιμένος Καβάλας «Απόστολος Παύλος».

Συγκεκριμένα, τοποθετήθηκε ο λέβητας για το κεντρικό σύστημα θέρμανσης, καθώς και κλιματιστικές μονάδες σε όλους τους χώρους, με αποτέλεσμα το κτίριο να είναι πλέον κατάλληλο προς άμεση χρήση.

Πρόκειται για ένα έργο μείζονος σημασίας αφενός για τον Οργανισμό και αφετέρου για όλη την πόλη της Καβάλας, καθώς ενισχύονται τα θέματα ασφάλειας και αξιοπιστίας του κεντρικού λιμανιού της πόλης.

Read 743 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 33 Πειραιάς, Τ.Κ. 18535