ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 11-11-2014 (Ο.Λ.ΚΕΡΚΥΡΑΣ)

corfu_logo

 

Τεχνική συνάντηση ΟΛΚΕ Α.Ε. με Δήμο Ιωαννίνων με σκοπό την προώθηση του Δικτύου Υδατοδρομίων στην ευρύτερη περιοχή

Στα πλαίσια ανάπτυξης των υδατοδρομίων στην Ελλάδα και ειδικότερα την ανάπτυξη Δικτύου Αδειοδοτημένων Υδατοδρομίων εις την γειτνιάζουσα περιοχή με το υπό Αδειοδότηση Υδατοδρόμιο του Λιμένα Κέρκυρας, ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Κέρκυρας Α.Ε. κ. Σπύρος Ανδριώτης μετέβη το Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2015 στα Ιωάννινα.

Κατά την παραμονή του συναντήθηκε με τον Χωρικό Αντιδήμαρχο Ιωαννίνων, ο οποίος παράλληλα είναι αρμόδιος Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής και Τουρισμού, κ. Νικόλαο Γκόλα.

Κατά την τεχνική συνάντηση παρουσιάστηκε από τον Πρόεδρο του Ο.Λ.ΚΕ. Α.Ε. , η διαδικασία που ακολούθησε ο Οργανισμός προκειμένου να αδειοδοτηθεί το Υδατοδρόμιο της Κέρκυρας και παρείχε διευκρινήσεις και τεχνικές λεπτομέρειες σε ερωτήματα που του ετέθησαν.

Ο Αντιδήμαρχος Ιωαννίνων, ο οποίος σημειωτέον είναι ο θεσμικά αρμόδιος και εντεταλμένος προκειμένου να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες προώθησης και αδειοδότησης Υδατοδρομίου στην Λίμνη των Ιωαννίνων, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Ο.Λ.ΚΕ. Α.Ε. για το ενδιαφέρον του και αφού ενημερώσει τον Δήμαρχο Ιωαννίνων και το Δημοτικό Συμβούλιο, θα επικοινωνήσει αρμόδια με τον ΟΛΚΕ Α.Ε.

Τέλος, ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος του Ο.Λ.ΚΕ. Α.Ε. κ. Σπύρος Ανδριώτης αφού ευχαρίστησε για την φιλοξενία που του παρασχέθηκε γνωστοποίησε πως εφόσον του ζητηθεί θα βοηθήσει τα μέγιστα τον Δήμο Ιωαννίνων παρέχοντας την ήδη αποκτηθείσα τεχνογνωσία του Οργανισμού Λιμένος Κερκύρας Α.Ε. και του ιδίου προσωπικά, προκειμένου να Αδειοδοτηθεί σύντομα Υδατοδρόμιο και στα Ιωάννινα , με απώτερο σκοπό την απευθείας σύνδεση της Κέρκυρας και των Παξών με την Πόλη των Ιωαννίνων.

,p>Θα ακολουθήσει νέα τεχνική συνάντηση των δυο πλευρών μόλις ο Δήμος Ιωαννίνων λάβει τις τελικές αποφάσεις του σχετικά με την ίδρυση Υδατοδρομίου στην Λίμνη των Ιωαννίνων.


pdf-icon

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου

 

 

Read 1853 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς