ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 12-11-2014 (Ο.Λ.ΚΕΡΚΥΡΑΣ)

corfu_logo

 

Δελτίο Τύπου

Ο Οργανισμός Λιμένος Κέρκυρας Α.Ε. γνωστοποιεί την από 21η Οκτωβρίου ευχαριστήρια και συγχαρητήρια επιστολή του κ. Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναυάρχου Λ.Σ. Αθανάσιου Αθανασόπουλου, η οποία απεστάλη προς τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ο.Λ.ΚΕ. Α.Ε. κ. Σπύρο Ανδριώτη.

Η επιστολή αυτή αποτελεί πράξη πρωτόγνωρη και μοναδική για τα ελληνικά ναυτιλιακά χρονικά. Ειδικά δε το γεγονός , πως ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος αποστέλλει μια τόσο θερμή αλλά και ουσιαστική κατά το περιεχόμενο της, συγχαρητήρια και ευχαριστήρια επιστολή προς τον Πρόεδρο, αλλά και ουσιαστικά προς τον Οργανισμό Λιμένος Κέρκυρας Α.Ε., καταδεικνύει και αναδεικνύει τον άριστο τρόπο της, εν γένει λειτουργίας του Λιμένα Κέρκυρας καθώς και ότι ο ΟΛ.Κ.Ε. Α.Ε. ενέργησε σωστά, αποτελεσματικά και κατά τον απολύτως ενδεικνυόμενο τρόπο κατά την αντιμετώπιση του ατυχούς και απρόβλεπτου συμβάντος - ατυχήματος του πλοίου EUROPA LINK την 21η Σεπτεμβρίου 2014.

Ακολουθεί συνημμένα το πλήρες κείμενο της επιστολής του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος. .


pdf-icon

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου


pdf-icon

Διαβάστε την επιστολή

 

 

Read 1841 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς