ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 16-12-2014 (Ο.Λ.ΚΕΡΚΥΡΑΣ)

corfu_logo

 

Δελτίο Τύπου

Κλείσιμο αυλαίας για το λιμάνι της Κέρκυρας με την έλευση του κ/ζ Costa Fascinosa της εταιρείας Costa Crociere την Τρίτη 16.12.2014 για την τουριστική σαιζόν 2014. Το κρουαζιερόπλοιο Costa Fascinosa με μήκος 290μ., ολικής χωρητικότητας 113.000 τόνων, με 3.142 επιβάτες και 990 μέλη πληρώματος προσέγγισε τις 08:30 το πρωί στο λιμάνι της Κέρκυρας με προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης τις 14:00.

Ο Οργανισμός Λιμένος λόγω της τελευταίας προσέγγισης κρουαζιερόπλοιου για το έτος 2014 διοργάνωσε υποδοχή οπού Κερκυραίες με τοπικές ενδυμασίες πρόσφεραν μελομακάρονα και κουραμπιέδες στους επιβάτες ενώ χορωδία λαϊκών τροβαδούρων με ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο τους καλωσόριζαν πριν την εξόρμηση τους προς την πόλη της Κέρκυρας.

Τα γραφεία του Οργανισμού επισκέφτηκε ο Captain Pietro Sinisi ύστερα από πρόσκληση που του είχε απευθύνει ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Λ.ΚΕ. ΑΕ κ. Σπύρος Ανδριώτης, συνοδεία των τοπικών πρακτόρων κ. Κων/νου & Χαρίλαου Αρώνη, αντάλλασοντας αναμνηστικά δώρα. Στη συζήτηση που ακολουθησε ο καπετάνιος ευχαρίστησε για την θερμή υποδοχή στους επιβάτες του πλοίου και τόνισε την στενή σχέση που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια με την εταιρεία, τονίζοντας ότι την νέα σαιζόν θα προσεγγίσουν 77 κρουαζιερόπλοια της εταιρείας Costa Crociere την Κέρκυρα.


pdf-icon

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου

 

 

Read 1245 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς