ΟΛΚΕ - Με 60 προσεγγίσεις κρουαζιερόπλοιων ο Ιούλιος

Ο φετινός Ιούλιος βρίσκει την χώρα μας στο επίκεντρο του παγκοσμίου ενδιαφέροντος με την τουριστική σαιζόν να βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο της.

Όσον αφορά την κρουαζιέρα για την Κέρκυρα, 60 προσεγγίσεις είναι προγραμματισμένες για τον μήνα Ιούλιο και σε καθημερινή βάση 2 με 3 κρουαζιερόπλοια θα ελλιμενίζονται στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού Λιμένος Κέρκυρας.

Ανάμεσα στις ημέρες που ξεχωρίζουν είναι : η Παρασκευή 3 Ιουλίου με 3 Κ/ζ & 7.000 επιβάτες, η Παρασκευή 17 Ιουλίου με 4 Κ/ζ & 7.500 επιβάτες, η Δευτέρα 27 Ιουλίου με 4 Κ/ζ & 6.000 επιβάτες και η Παρασκευή 31 Ιουλίου με 4 Κ/ζ & 10.000 επιβάτες.

Οι επιβάτες των κρουαζιερόπλοιων που θα εκδράμουν προς τις παραλίες και τα αξιοθέατα του νησιού τις ηλιόλουστες μέρες του Ιουλίου αναμένεται να ξεπεράσουν τις 90,000.

Πρώτη επίσκεψη κ/ζ Celebrity Constellation στο Λιμένα Κέρκυρας

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο κρουαζιερόπλοιο Celebrity Constellation της εταιρίας Celebrity Cruises πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του Οργανισμού Λιμένος Κέρκυρας Α.Ε., το Σάββατο 27.06.2015.

Με αφορμή την παρθενική παρουσία του πλοίου στο νησί μας, στελέχη του Οργανισμού Λιμένος σε συνεργασία με τον τοπικό πράκτορα προσέφεραν πλακέτα και αναμνηστικά δώρα στον πλοίαρχο κ. Αναστάσιο Καφετζή.

Στο εντυπωσιακό και πρόσφατα ανακαινισμένο κρουαζιερόπλοιο του ομίλου της Royal Caribbean Cruises επέβαιναν 2.299 επιβάτες στην πλειοψηφία τους Αμερικανοί και Βρετανοί, στα πλαίσια κρουαζιέρας στην Ανατολική Μεσόγειο και την Αδριατική και σύμφωνα με τις προγραμματισμένες αφίξεις του, θα προσεγγίσει συνολικά 6 φορές την φετινή σαιζόν την Κέρκυρα μέχρι και τα μέσα Οκτωβρίου.

Read 1513 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς