Αδειοδότηση Υδατοδρομίου Παξών

Ο Οργανισμός Λιμένος Κέρκυρας Α.Ε. μετά την επιτυχή αδειοδότηση του Υδατοδρομίου Κέρκυρας (τον Δεκέμβριο του 2014) του πρώτου αδειοδοτημένου υδατοδρομίου επί υδάτινης επιφάνειας στην Ελλάδα – προχωρεί τις διαδικασίες για την τελική αδειοδότηση του Υ/Δ Παξών, αναμένοντας την πραγματοποίηση της επιτόπιας επιθεώρησης του από την αρμόδια επιτροπή, την Τετάρτη 25/11/2015 και την Πέμπτη 26/11/2015.

Η σημερινή Διοίκηση του ΟΛΚΕ Α.Ε. έχοντας σαφή αντίληψη για τα πολύπλευρα οφέλη από την αδειοδότηση και του Υδατοδρομίου των Παξών, είχε ήδη από το 2014 ολοκληρώσει την εκπόνηση των απαιτούμενων εγχειριδίων και του Τεχνικού Φακέλου του και άμεσα (ήδη από 12 Ιανουαρίου 2015) είχε υποβάλει το σχετικό αίτημα επιθεώρησης με σκοπό την τελική αδειοδότηση του, η οποία και θα είναι η δεύτερη στην Ελλάδα.

Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΚΕ Α.Ε. κ. Σπύρος Ανδριώτης εκφράζει την ιδιαίτερη ικανοποίηση του, διότι επί της σημερινής Διοίκησης του Οργανισμού, πραγματοποιείται και ολοκληρώνεται η δεύτερη αδειοδότηση υδατοδρομίου στην Ελλάδα, δήλωσε δε, πως ελπίζει η νέα Διοίκηση του ΟΛΚΕ, - (η οποία πρόκειται να αναλάβει καθήκοντα από την 26η Νοεμβρίου 2015) -, να συνεχίσει το πρόγραμμα αδειοδότησης στους Οθωνούς και στην Ερείκουσα, όπως έχει ήδη προγραμματιστεί, προκειμένου να ολοκληρωθεί η προσπάθεια και να λειτουργήσει ένα επαρκές δίκτυο υδατοδρομίων στην περιοχή ευθύνης του ΟΛΚΕ Α.Ε.

Read 1235 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς