Συνεδρίαση των μελών του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Ελληνο-Κινεζικής Οικονομικής Συνεργασίας

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΛΠ Α.Ε. Capt. Fu Chengqiu καλωσόρισε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Ελληνο-Κινεζικής Οικονομικής Συνεργασίας κατά τη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία της ΟΛΠ Α.Ε., σήμερα Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017.

Στην Ημερήσια Διάταξη περιλαμβάνονταν:

  • Οργανωτικά θέματα του International Business Congress – The Belt and Road Initiative, Athens, June 2018 και
  • Διάφορα άλλα θέματα με εισηγητές εκπροσώπους από τις χώρες που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία Belt and Road.

Με την ευκαιρία της συνάντησης, ο Capt. Fu αναφέρθηκε στη μεγάλη δυναμική που αναπτύσσεται στο λιμάνι καθώς και στο επενδυτικό πλάνο της εταιρείας και επεσήμανε τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει ο Πειραιάς στην πρωτοβουλία Belt and Road λόγω της γεωστρατηγικής του θέσης.

Read 888 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς