Επίσκεψη δημοσιογράφων από χώρες της Ευρωζώνης στον ΟΛΠ

Συνάντηση εκπροσώπων της Διοίκησης της ΟΛΠ Α.Ε. με ομάδα δημοσιογράφων από χώρες της Ευρωζώνης και ξενάγηση στις λιμενικές εγκαταστάσεις της ΟΛΠ Α.Ε. πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι του Πειραιά, στο πλαίσιο ενημερωτικής πρωτοβουλίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σχετικά με την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας κατά το τελευταίο διάστημα..

Ο Αναπληρωτής Διευθύνοντος Συμβούλου ΟΛΠ Α.Ε. κ. Άγγελος Καρακώστας και το μέλος Δ.Σ. ΟΛΠ Α.Ε. κ. Αθανάσιος Λιάγκος, παρουσίασαν στους ευρωπαίους δημοσιογράφους τις θετικές εξελίξεις που έχουν σημειωθεί και τις σημαντικές προοπτικές που παρουσιάζει το λιμάνι του Πειραιά και απάντησαν σε σχετικές ερωτήσεις.

Read 892 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς