Πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις με την υποστήριξη του ΟΛΠ

Ο 32ος Βαρτζάκειος Δρόμος Υγείας, που διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Δρομέων Πειραιά, ξαναγύρισε στον Πειραιά, από εκεί που ξεκίνησε το 1986, με αγώνες δύο χιλιομέτρων για παιδιά και 14 χιλιομέτρων για μεγαλύτερους.

Ο αγώνας για πρώτη φορά στην ιστορία του πέρασε από το λιμάνι του Πειραιά που άνοιξε την Πύλη Ε12 για να τρέξουν οι δρομείς στoν προβλήτα κρουαζιέρας.

Το αθλητικό ιδεώδες του Χρήστου Βαρτζάκη, που αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν υπάλληλος του ΟΛΠ, συμπορεύεται με τη κοινωνική προσφορά, αφού ο Δρόμος Υγείας ήταν αφιερωμένος στην Εταιρεία Προστασίας Ανηλίκων Πειραιά «Ο Καλός Ποιμήν» και τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες των παιδιών.

Ο διεθνής διαστημικός διαγωνισμός της NASA «Nasa Space Apps Challenge Piraeus» φιλοξενήθηκε στον ΟΛΠ

Ο διαγωνισμός “NASA Space Apps Challenge Piraeus”, πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στον Πειραιά και φιλοξενήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΟΛΠ ένα τριήμερο hackathon.

Προγραμματιστές, μηχανολόγοι, σχεδιαστές και καλλιτέχνες συνεργάστηκαν για την επίλυση προβλημάτων διαστημικής τεχνολογίας και κοινωνικών αναγκών. Ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων, Εξυπηρέτησης Μετόχων & Εταιρικών Ανακοινώσεων ΟΛΠ Α.Ε. κ. Νεκτάριος Δεμενόπουλος, στον χαιρετισμό του, συνεχάρη τους διοργανωτές και εξέφρασε τη χαρά και την ικανοποίησή του που φιλοξενείται στον ΟΛΠ και στον Πειραιά μια σημαντική διοργάνωση, η οποία προάγει τις νέες τεχνολογίες, την καινοτομία, τη νεανική επιχειρηματικότητα και συμβάλει στην εξωστρέφεια των Ελλήνων επιστημόνων.

Με τα δυο παραπάνω δρώμενα ο ΟΛΠ επιβεβαιώνει και συνεχώς επικαιροποιεί την παρουσία του στην πολιτιστική και αθλητική ζωή των όμορων δήμων.

Read 791 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 33 Πειραιάς, Τ.Κ. 18535