Print this page

Χριστουγεννιάτικες Δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης από την ΟΛΠ Α.Ε.

Όπως κάθε χρόνο, η Διοίκηση της ΟΛΠ Α.Ε. οργάνωσε μια σειρά από ενέργειες και δράσεις ενόψει των Χριστουγέννων:

- Σε συνεργασία με τις κοινωνικές δομές των γειτονικών Δήμων διανεμήθηκαν τρόφιμα και δώρα σε παιδιά ευπαθών κοινωνικών ομάδων της ευρύτερης περιοχής.
- Σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς, η ΟΛΠ Α.Ε. ενίσχυσε τα συσσίτια που διοργανώνει ο Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου Πειραιώς στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού του έργου.
- Ειδικά φέτος και για πρώτη φορά η ΟΛΠ Α.Ε. θέλοντας να συμβάλλει στην ανακούφιση ανέργων οικογενειών στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος αποφάσισε τη διάθεση 500 διατακτικών για αγορά αγαθών στα μέλη του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου Ν. Αττικής & Εργαζομένων Ναυπηγοεπισκευαστικής Βιομηχανίας Ελλάδος, καθώς και τη διάθεση δώρων για τα παιδιά.
- Επίσης όπως κάθε χρόνο πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των εργαζομένων της ΟΛΠ Α.Ε. και ειδική τελετή βράβευσης των αριστούχων μαθητών και φοιτητών, που μάλιστα φέτος ο αριθμός τους ήταν ο μεγαλύτερος από κάθε προηγούμενη χρονιά (συνολικά 60 βραβευθέντα παιδιά).

Ο Διευθύνων Σύμβουλος Captain Fu Chengqiu, απευθύνοντας θερμές ευχές προς όλους για τα Χριστούγεννα και τη νέα χρονιά, τόνισε ότι βασική προτεραιότητα της ΟΛΠ Α.Ε. είναι τα θετικά αποτελέσματα από την ανάπτυξη του λιμανιού του Πειραιά να διαχέονται σε όσο το δυνατόν περισσότερους κατοίκους των τοπικών κοινωνιών.

 

 

Read 746 times