Υπογραφή Νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας στην Ο.Λ.Π. Α.Ε

Η ΟΛΠ Α.Ε. ανακοινώνει την υπογραφή Νέας Συλλογικής Σύμβασης και με τους εκπροσώπους του Συνδέσμου Εποπτών - Αρχιεργατών του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς μετά από διαδικασία διαπραγματεύσεων. Τη σύμβαση συνυπέγραψε και ο πρόεδρος της Ο.Φ.Ε. κ. Συμεών Λευθεριώτης. Η διάρκεια της νέας σύμβασης ορίζεται τριετής.

Να σημειωθεί ότι ήδη έχει υπογραφεί η Συλλογική Σύμβαση με την ΟΜΥΛΕ (εκπρόσωποι υπαλλήλων) ενώ συνεχίζονται και οι διαπραγματεύσεις με το Σωματείο των εργατών.

Όπως δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΛΠ Α.Ε. Capt. Fu Chengqiu:
“Η νέα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας διασφαλίζει τις αποδοχές και συνθήκες εργασίας και συμβάλει θετικά στη διατήρηση των ισχυρών ρυθμών ανάπτυξης της εταιρείας”.

 

Read 765 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς