Ο.Λ.Π. Α.Ε.: Ολοκλήρωση των οικοδομικών εργασιών αναβάθμισης των εγκαταστάσεων της κατασκήνωσης «Αγίου Γεωργίου» της Ι.Μ. Νίκαιας στη Βοιωτία

Το προηγούμενο διάστημα ολοκληρώθηκαν με επιτυχία και εντός του χρονοδιαγράμματος οι οικοδομικές εργασίες αναβάθμισης των εγκαταστάσεων της κατασκήνωσης «Αγίου Γεωργίου» της Ι.Μ. Νίκαιας στη Στεφάνη Βοιωτίας, τη χρηματοδότηση των οποίων είχε αναλάβει εξ ολοκλήρου η ΟΛΠ Α.Ε.

Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν όλες οι ενέργειες και οι απαραίτητες οικοδομικές εργασίες και παρεμβάσεις στα τρία (3) κτιριακά συγκροτήματα των εγκαταστάσεων, με χρήση υλικών τελευταίας τεχνολογίας, ώστε η κατασκήνωση να παρέχει ασφαλείς και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στα παιδιά εντός ενός ευχάριστου και λειτουργικού χώρου.

Ο Πρόεδρος της ΟΛΠ Α.Ε. κ. Yu Zenggang, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση των εργασιών στην κατασκήνωση του «Αγίου Γεωργίου» στη Βοιωτία και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι πάντοτε μεγάλη η χαρά μας να βοηθάμε και να στηρίζουμε την κοινωνία και τις ελληνικές οικογένειες μέσα από τέτοιου είδους ουσιαστικές δράσεις, οι οποίες αποτελούν κύρια προτεραιότητά μας. Σήμερα ειδικώς, είμαστε ιδιαίτερα συγκινημένοι που μέσα από τη δική μας συνεισφορά τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν δημιουργικές ημέρες ξεγνοιασιάς και ξεκούρασης, στην ανακαινισμένη πλέον κατασκήνωση του Αγίου Γεωργίου, σε ένα περιβάλλον κατάλληλο και κυρίως ασφαλές για την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων τους. Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά ένα ευχάριστο καλοκαίρι».

Επισημαίνεται ότι η ενέργεια αυτή είναι μέρος του στοχευμένου πλάνου δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της ΟΛΠ Α.Ε και επιβεβαιώνει ότι η συστηματική στήριξη της ελληνικής κοινωνίας αποτελεί κύρια προτεραιότητα και έναν από τους βασικούς στόχους της Εταιρείας.

Τέλος, στην αναφερόμενη κατασκήνωση συμμετέχουν κάθε χρόνο παιδιά, τα οποία κυρίως διαμένουν στους Δήμους Κερατσινίου- Δραπετσώνας και Περάματος.

Read 230 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς