ΟΛΠ Α.Ε.: Συνεπής και φέτος στην υλοποίηση σημαντικών πρωτοβουλιών εταιρικής ευθύνης επ' ευκαιρία των Χριστουγέννων

Πειραιάς, 27 Δεκεμβρίου 2022. Η ΟΛΠ Α.Ε. με απόλυτη συνέπεια και σταθερότητα εφαρμόζει και τη φετινή χρονιά το πρόγραμμά της, το οποίο εντάσσεται στην ευρύτερη στρατηγική κοινωνικής ευθύνης της Εταιρείας και περιλαμβάνει μια σειρά από σπουδαίες πρωτοβουλίες και δράσεις με στόχο την ενίσχυση και την ευρύτερη υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας, των όμορων του λιμένος δήμων και των εργαζομένων της, επ' ευκαιρία εορτών Χριστουγέννων και Νέου Έτους.

Συγκεκριμένα, η Εταιρεία όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος πρόσφερε περισσότερες από 3.000 δωροεπιταγές στους τρεις Δήμους Πειραιά, Σαλαμίνας και Περάματος, με στόχο να δοθούν σε παιδιά δημοτών τους κατόπιν σχετικής αξιολόγησης. Επιπλέον, η ΟΛΠ Α.Ε. πρόσφερε 1.000 δωροεπιταγές στα παιδιά των μελών του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου Ν. Αττικής & Εργαζομένων Ναυπηγοεπισκευαστικής Βιομηχανίας Ελλάδος.

Επίσης, για μια ακόμη χρονιά συνεχίστηκε η υποστήριξη από την ΟΛΠ Α.Ε. των τοπικών Κοινωνικών Παντοπωλείων, όπου η Εταιρεία σε μηναία βάση συνδράμει στην αγορά απαραίτητων προϊόντων και τροφίμων για τη λειτουργία τους.

Επιπρόσθετα, η Εταιρεία σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς, και με στόχο τη στήριξη του φιλανθρωπικού έργου της Μητρόπολης, ενίσχυσε τα συσσίτια αγάπης και πρόσφερε δώρα στα παιδιά των ιδρυμάτων της περιοχής.

Τέλος, η Διοίκηση της ΟΛΠ Α.Ε. πρόσφερε δώρα στους εργαζομένους και τις οικογένειές τους και δωροεπιταγές για χρήση σε σούπερ μάρκετ και καταστήματα παιχνιδιών. Όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος επιβράβευσε με σημαντικό χρηματικό έπαθλο, 34 παιδιά εργαζομένων που είναι μαθητές ή φοιτητές και αρίστευσαν ακαδημαϊκά.

Ο Πρόεδρος της ΟΛΠ Α.Ε. κ.Yu Zenggang, ευχήθηκε υγεία και καλή χρονιά σε όλους, επισημαίνοντας την αξία της διαρκούς προσφοράς και της στήριξης της κοινωνίας και των συνανθρώπων μας, τις γιορτινές αυτές ημέρες και όχι μόνο.

Read 224 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς