ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 21-06-2013 (Ο.Λ. Πειραιως)

Piraeus_Logo

Πειραιάς 21-06-2013

Τον ΟΛΠ Α.Ε. επισκέφθηκε η Επίτροπος Θαλασσίων Υποθέσεων και Αλιείας κ. Μαρία Δαμανάκη, η οποία είχε συνεργασία με τον Πρόεδρο και Δ/ντα Σύμβουλο του Οργανισμού κ. Γιώργο Ανωμερίτη και τον Πρόεδρο της MedCruise και Γενικό Δ/ντή του ΟΛΠ Α.Ε. κ. Σταύρο Χατζάκο.

Κύριο θέμα της συνάντησης ήταν η ενημέρωση της Επιτρόπου για όλα τα θέματα ανάπτυξης, προστασίας του περιβάλλοντος και πολιτισμού του Λιμένα Πειραιά, καθώς και η ανταλλαγή απόψεων για θέματα που αφορούν την Ευρωπαϊκή Ένωση Λιμένων και την κινητικότητα επί θεμάτων θαλασσίων μεταφορών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Ο κ. Γιώργος Ανωμερίτης ευχαρίστησε την Επίτροπο για τη συνεχή θετική προσπάθεια και συνεργασία της στα θέματα της λιμενικής βιομηχανίας και της προστασίας του θαλάσσιου περιβάλλοντος.

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου pdf-icon

Read 1770 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Γιώργος Καστελλάνος

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς

Ακολουθήστε μας