ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 10-09-2013 (Ο.Λ. Πειραιως)

Piraeus_Logo

Πειραιάς 10-09-2013

Το Συμβούλιο Διεύθυνσης του ΟΛΠ Α.Ε. ενέκρινε:

α. Τις εργασίες συντήρησης και επισκευής των Μόνιμων Δεξαμενών στον Κεντρικό Λιμένα, προκείμενου να συνεχίσουν να λειτουργούν μέχρι την πλήρη ένταξή τους στην Πολιτιστική Ακτή Πειραιά, με πρόσθετες περιβαλλοντικές απαιτήσεις.

β. Τις εργασίες επισκευής, συντήρησης, καθαρισμού και επιθεώρησης της Μικρής Πλωτής Δεξαμενής στη Ναυπηγοεπισκευαστική Βάση Περάματος.

Τα έργα αυτά θα εκτελεσθούν με ανοιχτούς πρόχειρους διαγωνισμούς, η δε συνολική δαπάνη ανέρχεται στο ποσό των 878.360 Ευρώ συν ΦΠΑ.

Στόχος του ΟΛΠ Α.Ε. είναι, δεδομένης της κρίσης της ναυπηγοεπισκευαστικής βιομηχανίας της περιοχής (Σκαραμαγκάς-Ελευσίνα), να διατηρηθούν και λειτουργήσουν ακόμα και οι παλαιές μονάδες της ΝΕΖ Πειραιά/Περάματος με πλήρη επιθεώρηση μιας 5ετίας, προς όφελος των ναυπηγοεπισκευαστικών επιχειρήσεων της Ζώνης.

γ. Την κατακύρωση του προκυρηχθέντος διαγωνισμού για τη στελέχωση των ασθενοφόρων παροχής άμεσης βοήθειας, που διατίθενται σε 24ωρη βάση καθ’ όλη τη διάρκεια του στο Σταθμό Εμπορευματοκιβωτίων (Ν. Ικόνιο) και στην Επισκευαστική Βάση Περάματος. Ο Προϋπολογισμός του έργου αντιμετώπισης έκτακτων περιστατικών και αναγκών επειγούσης προνοσοκομειακής φροντίδας, ανέρχεται για διάστημα 18 μηνών σε 294.120 Ευρώ.

 

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου pdf-icon

Read 2020 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς