ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 6-11-2013 (Ο.Λ. Πειραιως)

Piraeus_Logo

Πειραιάς 6-11-2013

Αντιπροσωπεία του Οικονομικού και Εμπορικού Γραφείου της Περιφέρειας του Hong Kong επισκέφθηκε τον ΟΛΠ Α.Ε. και είχε συνομιλίες με στελέχη του ΟΛΠ Α.Ε. με επικεφαλής τον Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου κ. Παναγιώτη Πετρουλή.

Οι εκπρόσωποι του Hong Kong and Trade Office, που έχει έδρα και στις Βρυξέλλες και βασικό στόχο την ενίσχυση των διμερών σχέσεων του Hong Kong με τις ευρωπαϊκές χώρες, έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα επενδυτικά σχέδια και τις αναπτυξιακές προοπτικές του ΟΛΠ Α.Ε. και στάθηκαν ιδιαίτερα στη σιδηροδρομική σύνδεση του Λιμένος. Εξέφρασαν μάλιστα τα θερμά τους συγχαρητήρια προς τη Διοίκηση του Λιμένος για τις ενέργειές της οι οποίες έχουν οδηγήσει στη σημαντική αύξηση των μεγεθών της εταιρείας και εκδήλωσαν την επιθυμία να επανέλθουν, ώστε να αναπτύξουν ακόμη περισσότερο τις δυνατότητες συνεργασίας στους τομείς των θαλασσίων μεταφορών.

 

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου pdf-icon

 

Read 1904 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς