ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 7-11-2013 (Ο.Λ. Πειραιως)

Piraeus_Logo

Πειραιάς 7-11-2013

Τον ΟΛΠ Α.Ε. επισκέφθηκε η Υπουργός Α. Αφρικανικών Υποθέσεων, Εμπορίου και Τουρισμού της Δημοκρατίας της Κένυα κα Phyllis Jepkosgei Kandie, συνοδευόμενη από την Πρέσβη της Κένυα κα J.W. Gaita, την Πρόξενο κα. Β. Πανταζοπούλου και Συμβούλους της Κυβέρνησης της Κένυα.

Η επίσημη συνάντηση με τη Διοίκηση του ΟΛΠ Α.Ε. είχε ως κύριο αντικείμενο, τη συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών σε θέματα θαλάσσιων μεταφορών, κρουαζιέρας και λιμενικών υποδομών.

Οι δύο πλευρές, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος του ΟΛΠ Α.Ε. κ. Γιώργος Ανωμερίτης συμφώνησαν μέσω της Πρεσβείας της Δημοκρατίας της Κένυα στην Αθήνα να συγκροτήσουν κοινή επιτροπή εμπειρογνωμόνων με κύρια θέματα:

(α) τη συνεργασία των λιμενικών Αρχών Πειραιά και Mombasa για θέματα υποδομών και τεχνογνωσίας,

(β) τα θέματα εμπορευματικών μεταφορών της Κένυα προς τις χώρες της Ευρώπης, μέσω της Πύλης του Πειραιά και

(γ) συνεργασία σε θέματα κρουαζιέρας με ΟΛΠ Α.Ε. και MedCruise.

 

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου pdf-icon

 

Read 1971 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς