Ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΛΠ Α.Ε.

Ολοκληρώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΛΠ Α.Ε. κατά το οποίο συζητήθηκαν ως ενημερωτικά θέματα:

(α) η υποβληθείσα από τον Πρόεδρο και Δ/ντα Σύμβουλο του ΟΛΠ Α.Ε. κ. Γιώργο Ανωμερίτη πρόταση παραίτησής του κατά την Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων 2015 και

(β) το θέμα σύναψης ΣΣΕ 2015-2017 με τους εργαζομένους του ΟΛΠ Α.Ε., χωρίς λήψη αποφάσεως.

Από το Δ.Σ. απουσίασε το μέλος κ. Θάνος Λιάγκος, ειδικός σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ, ενώ ο δικηγόρος μέλος του Δ.Σ. κ. Νικόλαος Νάκης παραιτήθηκε από τη θέση του ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους του Δ.Σ., διαφωνώντας με τις αποφάσεις και τους χειρισμούς του ΤΑΙΠΕΔ.

Στο Δ.Σ. ανακοινώθηκε και επισήμως το αίτημα αναβολής της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, η οποία θα αρχίσει μεν αύριο 13.06.2015, αλλά θα διακοπεί και θα συνεχισθεί για όλα τα θέματα τη Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015, ώρα 12:00 στο Ξενοδοχείο N.J.V. Athens Plaza, Λεωφ. Βασ. Γεωργίου 2, Πλατεία Συντάγματος.

Τα Ενημερωτικά Σημειώματα του Προέδρου και Δ/ντα Συμβούλου κ. Γιώργου Ανωμερίτη στο www.olp.gr

 

Read 1583 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς