ΟΛΠ - συναυλία ειρήνης και αλληλεγγύης

Με την πραγματοποίηση συναυλίας ειρήνης και αλληλεγγύης την Παρασκευή 16.09.2016 στην αίθουσα του μεγάρου του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς (ΟΛΠ), ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις υποδοχής του “Πλοίου της Ειρήνης”.

Τη συναυλία συνδιοργάνωσαν το ΠΑΔΟΠ (Παρατηρητήριο Διεθνών Οργανισμών & Παγκοσμιοποίησης) και η ΠΙΕΚΒΑ (Ελληνικός κλάδος της τιμημένης με νόμπελ ειρήνης IPPNW) με την ευκαιρία της επίσκεψης του Πλοίου της Ειρήνης στον Πειραιά, στο οποίο επιβαίνει ομάδα επιζώντων της Χιροσίμα και του Ναγκασάκι (Χιμπακούσα).

Στην εκδήλωση πήρε μέρος ιαπωνική χορευτική ομάδα προερχόμενη από το πλοίο και την παρακολούθησαν ο Υπουργός Ναυτιλίας κ. Θεόδωρος Δρίτσας, εκπρόσωποι των γειτονικών δήμων, φιλειρηνικών οργανώσεων, επιβάτες του πλοίου και πλήθος κόσμου.

Όπως δήλωσαν ανώτατα στελέχη της διοίκησης που παρευρέθησαν στην εκδήλωση «ο ΟΛΠ στηρίζει εμπράκτως ως χορηγός τέτοιες πρωτοβουλίες και προσπάθειες με διεθνή απήχηση όπως την οργάνωση «Peace Boat» για έναν κόσμο χωρίς πυρηνικά πολέμους και βία».

Read 892 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς