Print this page

Συνάντηση του Δ/ντα Συμβούλου του ΟΛΠΑ κ. Π. Τσώνη με τον Περιφερειάρχη Δ. Ελλάδας κ. Ν. Φαρμάκη

Τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριο Φαρμάκη δέχθηκε σήμερα ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Λ.ΠΑ. ΑΕ, κ. Παναγιώτης Τσώνης στα γραφεία του Οργανισμού, παρουσία της Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου, κας Ερασμίας Κάνιστρα. Τον κ. Φαρμάκη συνόδευαν ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας, κ. Γιώργος Σύρμος και ο Διευθυντής του Γραφείου του Περιφερειάρχη, κ. Γιάννης Μάκκας.
Η επίσκεψη είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα με την ευκαιρία της ανάληψης καθηκόντων της νέας Διοίκησης του Ο.Λ.ΠΑ. ΑΕ.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την ανάπτυξη του Λιμένα της Πάτρας, στο πλαίσιο της πολιτικής που έχει χαράξει η κυβέρνηση, και συνεργασίας ανάμεσα στην Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση και τον Ο.Λ.ΠΑ. ΑΕ.

Ο κ. Τσώνης ανέφερε ότι το Λιμάνι αποτελεί όχημα ανάπτυξης για την περιφερειακή και την εθνική οικονομία, και τόνισε ότι ο Οργανισμός δίνει μεγάλη βαρύτητα στον όρο «διασφάλιση» σε όλους τους τομείς της λειτουργίας και της δραστηριότητάς του (δημόσιο συμφέρον, επενδύσεις, έσοδα, θέσεις απασχόλησης κ.ά.).

Επίσης, ο Διευθύνων Σύμβουλος επεσήμανε ότι θα επιδιώξει τον διάλογο και τη συνεργασία με την τοπική κοινωνία ενώ ήδη έχει ξεκινήσει επαφές με θεσμικούς εκπροσώπους και χρήστες του Λιμανιού της Πάτρας, για να συγκεντρώσει τις απόψεις και τις προτάσεις τους στα βασικά ζητήματα που τους απασχολούν. Οι επαφές θα συνεχιστούν στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Read 758 times