Εθιμοτυπική επίσκεψη του Διοικητή της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Αχαΐας κ. Ευθυμίου Γεωργακόπουλου στον ΟΛΠΑ.

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ο.Λ.ΠΑ. ΑΕ, Παναγιώτη Τσώνη, με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων του, πραγματοποίησαν σήμερα ο Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης, Αρχιπύραρχος Ευθύμιος Γεωργακόπουλος, ο Διοικητής της Διεύθυνσης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Αχαΐας, Πύραρχος Νικόλαος Ρουμελιώτης, και ο Διοικητής Β’ ΠΣ Λιμένα, Επιπυραγός Π/Κ Παναγιώτης Σωτηρόπουλος.

Ο Π. Τσώνης υποδέχθηκε τα στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος στο γραφείο και τα ευχαρίστησε για την επίσκεψή τους, αλλά κυρίως για το εξαιρετικά δύσκολο έργο που επιτελούν με σκοπό την προστασία της ζωής των πολιτών, την πρόληψη και την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον καλύτερο συντονισμό και την αποτελεσματική συνεργασία ανάμεσα στον Ο.Λ.ΠΑ. ΑΕ και την Πυροσβεστική.

 

Read 801 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 33 Πειραιάς, Τ.Κ. 18535