Επίσκεψη του Προέδρου του ΤΕΕ κ. Γεωργίου Στασινού στον ΟΛΠΑ

Τα γραφεία του Οργανισμού Λιμένα Πατρών ΑΕ επισκέφθηκε ο Πρόεδρος του ΤΕΕ, κ. Γιώργος Στασινός, σήμερα το μεσημέρι. Στη διάρκεια της επίσκεψης ενημερώθηκε σφαιρικά από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ο.Λ.ΠΑ. ΑΕ, κ. Παναγιώτη Τσώνη, για τα θέματα του λιμένα.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στα τεχνικά ζητήματα και συμφωνήθηκε το ΤΕΕ να συμβάλει ως θεσμοθετημένος σύμβουλος της Πολιτείας, καθώς και με την τεχνογνωσία του, στην ανάπλαση και αξιοποίηση της χερσαίας παραλιακής ζώνης.

Ο κ. Τσώνης αναφέρθηκε στον αναπτυξιακό χαρακτήρα του Λιμένα και τόνισε ότι μπορεί να αποτελέσει ισχυρό κόμβο συνδυασμένων μεταφορών προς όφελος της περιφερειακής και της εθνικής οικονομίας, καλλιεργώντας τις συνθήκες για την προσέλκυση επενδύσεων, την δημιουργία θέσεων απασχόλησης και την διασφάλιση εσόδων.

Read 819 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς