ΟΛΠΑ: Απάντηση στην ανακοίνωση της Δημοτικής Παράταξης "Ώρα Πατρών"

Από τον ΟΛΠΑ ΑΕ εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση

Με αφορμή σημερινή τοποθέτηση της δημοτικής παράταξης Ώρα Πατρών θέλουμε να εκφράσουμε την έκπληξή μας, καθώς εμφανίζει τον ΟΛΠΑ ΑΕ να διεκδικεί τμήμα της λιμενικής ζώνης στο Βόρειο Λιμάνι που έχει παραχωρηθεί στην πόλη.

Η έκπληξή μας οφείλεται στο γεγονός ότι στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΟΛΠΑ ΑΕ την 21η Απριλίου 2021 αναγράφεται με σαφήνεια ότι «ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Παναγιώτης Τσώνης έκρινε σκόπιμο να μην προχωρήσει η τροποποίηση-διόρθωση» στη γραμμή της λιμενικής ζώνης πλάτους 3 μέτρων, καθώς διαπιστώθηκε ότι ο Δήμος Πατρέων έχει άλλα σχέδια, καίτοι ο υπό κατασκευή ποδηλατόδρομος θα περάσει εκτός του φράκτη του Λιμένα.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει σκοπιμότητα πίσω από την ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης Ώρα Πατρών, καθώς η Διοίκηση του ΟΛΠΑ ΑΕ ενημέρωσε δια ζώσης τον επικεφαλής της και τους επικεφαλής όλων των παρατάξεων για τις προτεινόμενες τροποποιήσεις-διορθώσεις.

Read 375 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς