Συμμετοχή της Ο.Λ.Θ Α.Ε. στην 1η Διεθνή Έκθεση Εισαγωγών της Κίνας

Στην 1η Διεθνή Έκθεση Εισαγωγών της Κίνας (China International Import Expo-CIIE), που πραγματοποιήθηκε στη Σαγκάη από τις 5 έως τις 10 Νοεμβρίου 2018, συμμετείχε η ΟΛΘ ΑΕ, στοχεύοντας στην ενίσχυση της εξωστρέφειάς της και στην ανάπτυξη νέων συνεργασιών.

Το περίπτερο προβολής της ΟΛΘ ΑΕ αποτέλεσε πόλο έλξης πολλών επισκεπτών, οι οποίοι ενημερώθηκαν τόσο για τη δραστηριότητα όσο και για τις αναπτυξιακές προοπτικές του Λιμένα Θεσσαλονίκης.

Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης, ο Πρόεδρος του ΔΣ και Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΛΘ ΑΕ, Σωτήριος Θεοφάνης, είχε σειρά επαφών και συναντήσεων με εκπροσώπους και στελέχη Εταιρειών, καθώς και με παράγοντες της διεθνούς λιμενικής βιομηχανίας, αναδεικνύοντας το ρόλο και τη δυναμική του Λιμένα Θεσσαλονίκης, ως ενδιάμεσου κρίκου, στον Θαλάσσιο Δρόμο του Μεταξιού, που ενώνει την Κίνα με την Ευρώπη.

Σημειώνεται ότι στην 1η Διεθνή Έκθεση Εισαγωγών της Κίνας συμμετείχαν περισσότερες από 3.600 επιχειρήσεις από 172 χώρες.

Read 26 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Γιώργος Καστελλάνος

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς

Ακολουθήστε μας