ΟΛΘ Α.Ε.: Συνεδρίαση του Συμβουλίου Χρηστών Λιμένος Θεσσαλονίκης

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τρίτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Χρηστών Λιμένος Θεσσαλονίκης, την Πέμπτη, 12 Μαΐου 2022 υπό την Προεδρία του κ. Αθανάσιου Λιάγκου, Εκτελεστικού Προέδρου Δ.Σ. της ΟΛΘ Α.Ε. και με την ενεργό συμμετοχή του κ. Franco Nicola Cupolo, Διευθύνοντος Συμβούλου - Γενικού Εκτελεστικού Διευθυντή της ΟΛΘ Α.Ε., εκπροσώπων φορέων και στελεχών και συνεργατών της εταιρείας.

Οι συνεδριάσεις του Συμβουλίου Χρηστών Λιμένος Θεσσαλονίκης αποτελούν μια σημαντική πλατφόρμα διαλόγου για τα μέλη της λιμενικής κοινότητας. Στόχος τους είναι η ανταλλαγή απόψεων γύρω από ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος και πρωτοβουλίες που ενισχύουν τον αναπτυξιακό προσανατολισμό της ΟΛΘ Α.Ε.

Στο πλαίσιο αυτό, η τρίτη συνεδρίαση, στην οποία συμμετείχαν 21 εκπρόσωποι από 21 φορείς, εστίασε στην πρόοδο των μεγάλων αναπτυξιακών έργων υποδομής που πραγματοποιούνται στο Λιμένα, την αναβάθμιση του εξοπλισμού και των παρεχόμενων υπηρεσιών, καθώς και τη διαρκή βελτίωση της συνδεσιμότητας.

Επιπλέον, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε, στις σημαντικές προοπτικές τουριστικής ανάπτυξης του Λιμένα, έπειτα από το δυναμικό ξεκίνημα της εφετινής σεζόν, σε συνέχεια της εξαιρετικής περσινής πορείας, τόσο στην Κρουαζιέρα όσο και στην Ακτοπλοΐα.

Σχολιάζοντας τις εργασίες της συνεδρίασης, ο Εκτελεστικός Πρόεδρος Δ.Σ. της ΟΛΘ Α.Ε., Αθανάσιος Λιάγκος, σημείωσε: «Για μια ακόμη φορά, επιβεβαιώθηκε η άριστη συνεργασία της ΟΛΘ Α.Ε. και των χρηστών του Λιμένα της Θεσσαλονίκης. Με την ευρύτερη λιμενική κοινότητα, μοιραζόμαστε ένα κοινό όραμα για τη συνεχή εξέλιξη και τη διεθνή ανταγωνιστικότητα του λιμένα. Στη βάση αυτή, στην ΟΛΘ Α.Ε., συνεχίζουμε να υλοποιούμε έργα και πρωτοβουλίες, που ενισχύουν το ρόλο μας ως πύλη ανάπτυξης για τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής, Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης».

 

Read 402 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς