ΟΛΘ Α.Ε.: Εντυπωσιακή σεζόν Κρουαζιέρας στη Θεσσαλονίκη το 2022

Η εντυπωσιακή σεζόν Κρουαζιέρας στη Θεσσαλονίκη ολοκληρώνεται σήμερα με την άφιξη του κρουαζιερόπλοιου Viking Venus της Εταιρείας Viking. Το 2022 η σεζόν κρουαζιέρας στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης ξεκίνησε στις 5 Φεβρουαρίου, νωρίτερα από κάθε άλλη φορά και ολοκληρώνεται με την 61η άφιξη, παρουσιάζοντας μία αύξηση περίπου 260% σε σχέση με το 2021.

Ο Εκτελεστικός Πρόεδρος Δ.Σ. & Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΛΘ Α.Ε., Θάνος Λιάγκος, συνοδεία ομάδας στελεχών της Εταιρείας επισκέφθηκαν σήμερα το κρουαζιερόπλοιο, εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους στους εκπροσώπους της Viking για την εμπιστοσύνη τους και την αγαστή συνεργασία και αντάλλαξαν ευχές με τον Πλοίαρχο, το πλήρωμα και τους επιβάτες του πλοίου.

Παράλληλα, εκπρόσωποι του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης καλωσόρισαν και σήμερα, όπως σε κάθε άφιξη, τους επιβάτες του κρουαζιερόπλοιου προσφέροντάς τους χρήσιμο υλικό και πληροφορίες για τον προορισμό.

Η Θεσσαλονίκη είναι μια σύγχρονη ευρωπαϊκή και πολυπολιτισμική πόλη στο κέντρο της Βόρειας Ελλάδας και η κύρια πύλη για τα Βαλκάνια και την ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής, Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, με 15 μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO και περισσότερα από 30 μουσεία σε κοντινή απόσταση από το λιμάνι.

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, η Θεσσαλονίκη και η ευρύτερη περιοχή προσφέρουν στους επισκέπτες της κρουαζιέρας μοναδικές και αξέχαστες πολιτιστικές, ιστορικές, αρχαιολογικές και γαστρονομικές εμπειρίες. Ο προορισμός γνωρίζει θεαματική ανάπτυξη στον τομέα της κρουαζιέρας με το 2023 να έχει ήδη προγραμματισμένες περίπου 70 αφίξεις, καθώς κορυφαίες εταιρείες της κρουαζιέρας έχουν συμπεριλάβει τη Θεσσαλονίκη στα δρομολόγιά τους.

 

 

Read 305 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς