ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 18-12-2012 (Ο.Λ.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ)

Thessaloniki_Logo

Γιορτή αλληλεγγύης

Γιορτή αλληλεγγύης θα πραγματοποιηθεί στους χώρους της α΄ προβλήτας του λιμανιού της Θεσσαλονίκης το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου, από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Στόχος της γιορτής είναι να συγκεντρωθούν τρόφιμα, φάρμακα, παιδικά ρούχα, παιχνίδια και είδη πρώτης ανάγκης για την ενίσχυση των συνανθρώπων μας που το έχουν ανάγκη. Πιο συγκεκριμένα θα στηριχθεί το έργο των οργανώσεων «Άρσις» και «Γιατροί του Κόσμου», καθώς και το Κοινωνικό Ιατρείο που λειτουργεί στο λιμάνι, αλλά και το Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία (πρώην Αγ. Δημήτριος). Για έξι ολόκληρες ώρες η ΟΛΘ ΑΕ σε συνεργασία με την «Παράλλαξη / Η Θεσσαλονίκη Αλλιώς», τα μουσεία που φιλοξενούνται στην α΄ προβλήτα και δημιουργικές ομάδες της Θεσσαλονίκης αλλάζουν την όψη των χώρων του λιμανιού και προσφέρουν δεκάδες δυνατότητες διασκέδασης σε μικρούς, αλλά και μεγάλους. Μουσική, κουκλοθέατρο, θέατρο σκιών, προβολές κινουμένων σχεδίων, δημιουργικά εργαστήρια...

Download  Επισυνάπτεται το πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

 

pdf-icon

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου

Read 2096 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς