Επισκέψεις στο περίπτερο της ΟΛΘ ΑΕ στη ΔΕΘ

Το περίπτερο της ΟΛΘ ΑΕ στην 80ή Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης επισκέφτηκε χθες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος είχε σύντομη συνομιλία με τον πρόεδρο του Δ.Σ., Γιάννη Παντή, και τον διευθύνοντα σύμβουλο, Δημήτρη Μακρή.

Συνάντηση με τη διοίκηση και τα μέλη του Δ.Σ. είχε χθες το απόγευμα ο απελθών Υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, Γιώργος Σταθάκης, ο οποίος επισκέφτηκε το περίπτερο της ΟΛΘ ΑΕ μαζί με τον γενικό γραμματέα Στρατηγικών και Ιδιωτικών Επενδύσεων, Λόη Λαμπριανίδη. Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν οι εξελίξεις στην ιδιωτικοποίηση της εταιρίας, καθώς και ζητήματα που αφορούν στην περαιτέρω ανάπτυξη του λιμένα Θεσσαλονίκης.

Το περίπτερο της ΟΛΘ ΑΕ επισκέφτηκαν επίσης ο απελθών Υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο οποίος συνομίλησε με τη διοίκηση και στελέχη της εταιρίας, καθώς επίσης ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς, Γιάννης Κούβαρης και ο βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος.