Επίσκεψη του Προέδρου της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Λιμένων Ελλάδος

Εχθές, 11/09/2017, επισκέφθηκε το λιμάνι του Βόλου και εν συνεχεία τα γραφεία της ΟΛΒ Α.Ε. ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Λιμένων Ελλάδος (ΟΜΥΛΕ) κ. Γεωργακόπουλος Γεώργιος μαζί με τον Αντιπρόεδρο κ. Ντάλλα Απόστολο, συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία μελών της Ομοσπονδίας κ. Κουτρουφίνη Γεώργιο, κ. Κουζήλο Σάββα και κ. Δημοβασίλη Χρήστο.

Στα πλαίσια της επίσκεψης αυτής πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΟΛΒ Α.Ε. κ. Θρασύβουλο Σταυριδόπουλο, τον Πρόεδρο εργαζομένων της ΟΛΒ Α.Ε. κ. Αθανάσιο Μανθογιάννη και τον εκπρόσωπο των εργαζομένων κ. Νίκο Σακελλαρίου.

Συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τους υπαλλήλους των λιμένων καθώς και θέματα που αφορούν στην ανάπτυξη και αξιοποίηση των λιμένων της χώρας, στον στρατηγικό σχεδιασμό για την ανάπτυξη και την απασχόληση στο πλαίσιο της γενικότερης λιμενικής πολιτικής. Ειδικότερα συζητήθηκε και το θέμα της κατοχύρωσης των εργασιακών σχέσεων. Υπήρξε σύγκριση απόψεων στο σύνολο των θεμάτων.

Read 961 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς