Το λιμάνι του Βόλου μετέχει στις εργασίες της 51ης Γενικής Συνέλευσης της MedCruise

"Το λιμάνι του Βόλου μετέχει με τριμελή αντιπροσωπεία στις εργασίες της 51ης Γενικής Συνέλευσης της MedCruise που είναι ο φορέας των Λιμένων της Μεσογείου για την κρουαζιέρα.

Οι εργασίες πραγματοποιούνται στο λιμάνι της Τουλόν της Γαλλίας 11-14 Οκτωβρίου 2017. Στη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης έγιναν στις 12 Οκτωβρίου οι αρχαιρεσίες για την εκλογή του νέου Προέδρου και των 12 Μελών του Δ.Σ., όπου έθεσαν υποψηφιότητα από ελληνικής πλευράς τρία (3) λιμάνια, Κέρκυρα, Πειραιάς, Βόλος. Και τα 3 λιμάνια εκλέχτηκαν στο νέο Δ.Σ. Νέος Πρόεδρος εκλέχτηκε ο Ισπανός Airam Diaz Pastor από το λιμάνι της Τενερίφης.

Σημειώνεται ότι το λιμάνι του Βόλου είναι από τα ιδρυτικά μέλη της MedCruise και είναι η πρώτη φορά που εκλέγεται στο Δ.Σ. του θεσμού στα 21 χρόνια της ιστορίας του. Όπως επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που τρία ελληνικά λιμάνια ήταν ταυτόχρονα υποψήφια για το Δ.Σ. και πέτυχαν και τα τρία την εκλογή τους.

Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος μαζί με τα Στελέχη της ΟΛΒ Α.Ε. Αντωνοπούλου Μαρία και Παναγιώτη Φεύγα έχουν επίσης σειρά επαφών (business to business) με εταιρείες του χώρου προς προώθηση της κρουαζιέρας στο λιμάνι του Βόλου και μετέχουν στις συζητήσεις για την προώθηση νέων προοπτικών στην κρουαζιέρα στις Μεσογειακές χώρες, μαζί με τους Προέδρους και τα Στελέχη των άλλων Λιμένων".

Read 1240 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 33 Πειραιάς, Τ.Κ. 18535