Στο λιμάνι του Βόλου κατέπλευσε Γαλλικό πολεμικό πλοίο

Σήμερα Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020 κατέπλευσε στο λιμένα του Βόλου το ελικοπτεροφόρο του Γαλλικού Πολεμικού Ναυτικού «DIXMUDE».

Κατά την υποδοχή του ελικοπτεροφόρου παρέστη ο Δ/νων Σύμβουλος της ΟΛΒ ΑΕ, κ. Αναγνώστου Σωκράτης, ο οποίος επιβιβάστηκε στο πλοίο και συναντήθηκε με τον Κυβερνήτη, Πλοίαρχο Nicolas Rossignol.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν στο λιμένα Βόλου και στις δυνατότητες του πλοίου, ενώ αντάλλαξαν και αναμνηστικά δώρα.

 

Read 738 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς