Print this page

ΟΛΒ: Επέκταση των Pillars στην παραλία του Βόλου

Υπεγράφη στα γραφεία του Οργανισμού Λιμένος Βόλου, από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ο.Λ.Β. Α.Ε. κ. Σωκράτη Αναγνώστου και την ανάδοχο Παναγιώτα Απέργη, σύμβαση κατόπιν διαγωνιστικής διαδικασίας για το έργο «Επέκταση δικτύου ηλεκτρικής ισχύος και ύδατος στον Κεντρικό Προβλήτα και εγκατάσταση πέντε (5) κιβωτίων παροχών (Pillar)».

Οι προβλεπόμενες εργασίες, θα πραγματοποιηθούν στη δυτική πλευρά του κεντρικού προβλήτα και τα ρυμουλκά θα μεταφερθούν, στην ανατολικά πλευρά του προβλήτα Νο1 (ΣΙΛΟ).
Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί και να παραδοθεί προς χρήση, αρχές Ιουλίου.

Η Διοίκηση του ΟΛΒ, αντιλαμβανόμενη τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες για τον ελλιμενισμό περισσοτέρων σκαφών, προχωρά στη δημιουργία 24 νέων θέσεων για ιστιοπλοϊκά σκάφη επαγγελματικά ή μη, με την κατασκευή όλων των απαραίτητων υποδομών.

Με την επέκταση του δικτύου, αναπτύσσονται και οι δυνατότητες του λιμένος στον θαλάσσιο τουρισμό – σκάφη αναψυχής, καθώς πάγια θέση και πεποίθηση είναι ότι, το yachting, θα συμβάλει στην ανάπτυξη της πόλης και της περιοχής.

Θεωρούμε ότι, ο Παγασητικός ευνοεί τη δημιουργία αντίστοιχων έργων – θέσεων αγκυροβολίου.

 

Στην φωτογραφία ο Δ/νων Σύμβουλος της ΟΛΒ Α.Ε. Σωκράτης Αναγνώστου, η ανάδοχος Παναγιώτα Απέργη και ο Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών της ΟΛΒ Α.Ε. Θωμάς Σπάχος

 

Read 715 times