Εκπαίδευση προσωπικού ασφαλείας Λιμένα Αιγίου

Εκπαίδευση προσωπικού ασφαλείας σύμφωνα με το σχέδιο ασφάλειας των εγκαταστάσεων του νέου λιμένα Αιγίου

Δράση βασικής εκπαίδευσης και εξοικείωσης του προσωπικού ασφαλείας με το εγκεκριμένο σχέδιο ασφάλειας των εγκαταστάσεων του νέου λιμένα Αιγίου, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη, με τις φροντίδες του υπεύθυνου ασφαλείας του λιμένα κ. Απόστολου Ζεντέφη, ο οποίος εξάλλου εκπόνησε και το εν λόγω σχέδιο. Τα μέλη του προσωπικού ασφαλείας ενημερώθηκαν λεπτομερώς και για όλες τις σχετικές διαδικασίες που θα ισχύσουν με την έναρξη λειτουργίας του νέου λιμένα.

Read 1359 times
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς