Στην κατεύθυνση της ανεύρεσης νέων διαδρόμων διακίνησης των προϊόντων των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή της Θράκης, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το βράδυ συνάντηση της Διοίκησης του Οργανισμού Λιμένα Αλεξανδρούπολης και των μελών του Συνδέσμου Βιοτεχνών και Βιομηχάνων Βορείου Έβρου.

«Υπεβλήθη στο Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων ο Τεχνικός Φάκελος για την αδειοδότηση του υδατοδρομίου Καβάλας, ιδιοκτησίας του Οργανισμού Λιμένος Καβάλας.

Η ΟΛΒ Α.Ε. σας ενημερώνει για το σύνολο των έργων/δράσεων και παρεμβάσεων πως εκτελέσθηκαν ή βρίσκονται σε στάδιο ολοκλήρωσης από τον Ιανουάριο του 2016 έως σήμερα. Συγκεκριμένα, έχουν πραγματοποιηθεί:

Εχθές, 11/09/2017, επισκέφθηκε το λιμάνι του Βόλου και εν συνεχεία τα γραφεία της ΟΛΒ Α.Ε. ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Λιμένων Ελλάδος (ΟΜΥΛΕ) κ. Γεωργακόπουλος Γεώργιος μαζί με τον Αντιπρόεδρο κ. Ντάλλα Απόστολο, συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία μελών της Ομοσπονδίας κ. Κουτρουφίνη Γεώργιο, κ. Κουζήλο Σάββα και κ. Δημοβασίλη Χρήστο.

Τον υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης, κ. Δημήτρη Παπαδημητρίου, υποδέχτηκε σήμερα η Διοίκηση της ΟΛΘ ΑΕ στις εγκαταστάσεις του Λιμένα Θεσσαλονίκης. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΛΘ ΑΕ κ. Κωνσταντίνος Μέλλιος, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΛΘ ΑΕ κ. Δημήτρης Μακρής, ο Αντιπρόεδρος κ. Δημήτρης Ρούτος και ο Γενικός Διευθυντής κ. Αστέριος Μπρόζος.

Η Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς Α.Ε. ανακοινώνει την ολοκλήρωση του διαγωνισμού και της σύμβασης με τη COSCO SH (Dalian) Shipyard Co.,Ltd. για τη προμήθεια μίας νέας πλωτής Δεξαμενής με τα εξής χαρακτηριστικά: Μήκος: 240Μ, Πλάτος: 45Μ,Βάθος: 18Μ, Χωρητικότητα: 205.66T, και Ανυψωτική ικανότητα: 22000T.

O Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου συμμετέχει με κεντρικό περίπτερο στην Έκθεση Κρουαζιέρας «SEATRADE EUROPE», που πραγματοποιείται από 6 έως 8 Σεπτεμβρίου, στο Αμβούργο.

Η Μύκονος αποτελεί δημοφιλή προορισμό για εκατομμύρια τουρίστες που επισκέπτονται ελληνικούς τουριστικούς προορισμούς είτε ταξιδεύοντας με κρουαζιερόπλοια είτε με το εκτεταμένο δίκτυο ακτοπλοΐας. Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Μυκόνου έχει ως κύριο στόχο όλο και περισσότερο, την προσφορά υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας (Value Added Services – VAS), η οποία αυξάνει τις οικονομικές επιδόσεις και την ελκυστικότητά τους σε υφιστάμενους και δυνητικούς πελάτες και αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες συνεισφοράς στην οικονομία του τόπου.

Στα γραφεία του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας, σήμερα 1η Σεπτεμβρίου 2017, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη, για ζητήματα που αφορούν τη δρομολόγηση ενεργειών όλων των εμπλεκόμενων φορέων στα πλαίσια των δράσεων που αφορούν το έργο ADRI-UP, για την υλοποίηση του Επιχειρηματικού Πάρκου/ Εμπορευματικού Κέντρου Θεσπρωτίας.

Στις αρχές του μήνα και συγκεκριμένα την Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017 ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας, κ. Ανδρέας Νταής, παρευρέθηκε σε συνάντηση στο Λιμάνι του Burgas.

Ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου υποδέχτηκε σήμερα το πρωί, στο λιμάνι του Ηρακλείου, την κυπριακή αποστολή από το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου (ΡΙΚ) που συμμετείχε στην κρουαζιέρα της εταιρείας Celestyal Cruises. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε εορταστικό κλίμα στην προβλήτα ΙΙ και περιελάμβανε μουσική, χορό και παραδοσιακά κεράσματα.

Page 1 of 54
Οι προβληματισμοί και οι σύγχρονες τάσεις στην Παγκόσμια και Ευρωπαϊκή Λιμενική βιομηχανία εξελίσσονται συνέχεια και σε γρήγορους ρυθμούς. Τα θέματα που απασχολούν τώρα και στο μέλλον τα Ευρωπαϊκά και Ελληνικά λιμάνια είναι σημαντικά και απαιτούν μία συνολική αντιμετώπιση, έτσι ώστε να έχει αξία και περισσότερη δύναμη ή όποια παρέμβασή τους.
Ο ιστοχώρος της ΕΛΙΜΕ είναι αυτός που θα συγκεντρώνει όλα τα πληροφοριακά στοιχεία που απαιτούνται έτσι ώστε τα Ελληνικά λιμάνια, διαθέτοντας μία ολοκληρωμένη εικόνα σε επίπεδο πληροφόρησης να μπορούν να επεξεργάζονται πιο αποτελεσματικά τις θέσεις τους.

Γιώργος Καστελλάνος

Επικοινωνία

  elime (@) elime.gr
  +30.210.422.0261
  +30.210.422.0116
  Ακτή Μιαούλη 10 Πειραιάς

Ακολουθήστε μας