Print this page

Ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου υποδέχτηκε σήμερα την κυπριακή αποστολή από το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου (ΡΙΚ)

Ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου υποδέχτηκε σήμερα το πρωί, στο λιμάνι του Ηρακλείου, την κυπριακή αποστολή από το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου (ΡΙΚ) που συμμετείχε στην κρουαζιέρα της εταιρείας Celestyal Cruises. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε εορταστικό κλίμα στην προβλήτα ΙΙ και περιελάμβανε μουσική, χορό και παραδοσιακά κεράσματα.

Ανάμεσα στους επιβάτες ήταν στελέχη του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου (ΡΙΚ), 400 ακροατές καθώς και Κύπριοι χορευτές και μουσικοί που ένωσαν τις μουσικές, τα βήματα και τις φωνές τους με τους ντόπιους καλλιτέχνες στέλνοντας μήνυμα ενότητας και συμπαράστασης στην πολύπαθη Κύπρο. Στην κρουαζιέρα συμμετείχαν επίσης και 20 μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου της κατεχόμενης περιοχής του Ριζοκαρπάσου, οι οποίοι βιώνουν το ιδιαίτερο καθεστώς αποκλεισμού στην ίδια την πατρίδα τους.

Ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος του ΟΛΗ κος Απόλλων Φιλιππής ευχαρίστησε την εταιρεία Celestyal Cruises για τη συμβολή της στην περαιτέρω ενίσχυση της κρουαζιέρας και στην προβολή του τουριστικού προϊόντος του νησιού, αντάλλαξε δώρα με τον κο Θανάση Τσώκο, Πρόεδρο του ΔΣ του ΡΙΚ και αποχαιρέτησε την αποστολή, που αναχώρησε με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Read 977 times